Nosaltres

Us oferim on-line productes alimentaris d’alta qualitat amb el sabor d’abans.

Com sabem que són de la millor qualitat ?

Perquè ens ho diu l’Avi Esteve. Ell ha fet la tria per oferir el millor als nostres clients.

Quin és el resultat de produir a la manera tradicional ?

Els productes fets a la manera tradicional no tenen res a veure amb la majoria dels que trobem a les grans superfícies. La dedicació no és la mateixa. L’avi Esteve sap perfectament que per fer les coses bé de veritat cal no tenir pressa, i s’ha de deixar que el ritme natural de les coses faci la seva feina en cada moment de l’elaboració. Els productes que us oferim no els trobareu als grans supermercats.

Per què la gamma de productes no és extensa ?

Perquè l’avi Esteve només tria els millors.

Qui és l’avi Esteve ?

L’avi Esteve prové d’una família de vitivinicultors catalans. Encara ara recorda perfectament que quan era un marrec ell i els seus amics ajudaven als grans a trepitjar el raïm fins a treure el caldo que n’era el resultat de tot un any de feina. També ajudaven als grans a expurgar els sarments de les vinyes, i quan era la temporada de maduixes les conreaven pels racons més ombrívols. Les herves aromàtiques com l’espígol les deixaven créixer, perquè les vinyes s’impregnessin del sabor natural de la contrada. Quan arribava la verema hi participava tot el poble, d’una manera o altra. Hom era conscient de que la diferència entre fer les coses bé o fer-les malament podia significar la ruïna d’una família. Tenir cura dels camps, de la natura i fer la feina eren diferents vessants d’una mateixa forma de vida.

Després el món va canviar i durant més de cinquanta anys l’avi es va guanyar el jornal viatjant per tot el migdia i el sud europeu cercant productes de la millor qualitat. Degut a la modernització dels processos productius i a la tendència majoritària de molts productors per reduir temps i costos, trobar el sabor d’abans s’havia anat convertint en una tasca cada vegada més difícil. I aquesta ha estat sempre l’obsessió de l’avi Esteve.

Avui tots aquells camps de vinyes només existeixen en la memòria, i ara hom hi veu edificis i trams d’autopistes. Però malgrat tot, l’avi Esteve encara és capaç de recordar el sabor dels productes naturals i elaborats a la manera tradicional. Aquests records activen sensacions, els moments i els ritmes del temps que formen part del passat. Alguns sabors són capaços de transportar-nos a altres temps o indrets, de tal manera que si triem els productes adequats una activitat diària i necessària com alimentar-nos es converteix en tota una experiència reconfortant i saludable. Afortunadament al sud d’Europa encara és possible trobar uns quants productors que estimen fer la seva feina com els seus pares i avis els ho van ensenyar. Aquests productes són més saludables i ens aporten un sabor incomparable. No són ràpids de fer, ni tampoc els més barats, però probablement són els millors en la seva zona geogràfica. Això és exactament el que l’avi Esteve us proposa. Ell ha fet la tria per vosaltres.

Com demanar els productes de l’avi Esteve?

Mitjançant aquesta pàgina web, l’avi Esteve vol fer arribar tots aquests productes a les llars dels tots els gourmets d’arreu del món, però, de moment la distribució està preparada només per a Andorra, Portugal, Itàlia, França, Bèlgica, Alemanya, Àustria, Països Baixos, Luxemburg, Grècia, Dinamarca, Suècia, Finlàndia i Irlanda. Tots els productes s’envasen preservant la màxima frescor dels aliments i s’empaqueten amb molta cura per tal de que arribin al seu destí en les millors condicions. 

Estimat gourmet, ja pots començar a gaudir dels productes que l’avi Esteve a seleccionat especialment per a tu!